Schoonheidsinstituut Belleroos

Schoonheidsinstituut Belleroos

Wenkbrauwen

Tegenwoordig mag een wenkbrauw meer verwachten dan enkel geëpileerd te worden met pincet zonder richtlijnen... Tegenwoordig kan je écht een mooie vorm creëren in je wenkbrauwen! Ook blonde haartjes kunnen worden gekleurd en lichtere stukken kunnen worden opgevuld door deze te verven.

Epilatie van de wenkbrauwen 11

De wenkbrauwen worden geëpileerd naar een vorm die aan jouw wensen voldoet en perfect past bij jouw oog- en gelaatsvorm. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van wax en pincet.

Wenkbrauwen kleuren 13

Je wenkbrauwen kleuren met klassieke wenkbrauwverf zorgt ervoor dat alle haartjes dezelfde kleur krijgen, wat voor een vollere wenkbrauw zorgt.

Het "Brow by Mii" gamma bied een grote range van kleuren en producten, zodat elke wenkbrauw z'n gepaste kleur kan krijgen. De haartjes worden geverfd, maar niet de huid. Het resultaat blijft zo'n 6 à 8 weken. Voor een natuurlijk ogende wenkbrauw.
wenkbrauwen epileren waxen waxing harsen treading uittrekken trekken kleuren verven henna ontwerpen stijlen stylen shaping shapen in vorm brengen

Kleuren met henna 17

Klik hier om de titel te bewerken

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft en hierdoor lijken de wenkbrauwen voller. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna al eeuwen wordt gebruikt, is de "brow henna" de nieuwste trend op wenkbrauw gebied. het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren! Henna is een geweldig alternatief voor de klassieke wenkbrauwverf, want er komt geen ammoniak of oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. "brow henna" kan tot 14 dagen op de huid zitten, mits de juiste nazorg en blijft tot 6 à 8 weken op de haartjes.

henna wordt gewonnen uit de henna struik, Lawsonia inermis. Het is een struik die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het nabije Oosten en India. De henna struik wordt al sinds ca. 3500 v Chr. gekweekt.
wenkbrauwen epileren waxen waxing harsen treading uittrekken trekken kleuren verven henna ontwerpen stijlen stylen shaping shapen in vorm brengen

Re-styling 49

Klik hier om de titel te bewerken

Je kiest voor een re-styling van je wenkbrauwen als:

  • je overgeepileerde wenkbrauwen hebt, 
  • een complete wildgroei aan haartjes hebt,
  • je je wenkbrauwen nog nooit hebt laten epileren,
  •  je een beetje bang bent van wat er juist zal gebeuren met je wenkbrauwen.

Tijdens de re-styling van je wenkbrauwen worden deze opgemeten en uitgetekend, zodat we 2 perfect gelijke wenkbrauwen zullen bekomen. 
Dan worden deze met wax en pincet geëpileerd en ook geverfd met wenkbrauwverf of henna, naargelang de noden van jouw wenkbrauw.