Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidsinstituut Belleroos

Wenkbrauwen "maken" je gezicht. Wij creëren geen wenkbrauw de in de mode is, maar een wenkbrauw die bij je gelaatsvorm past, aangepast aan de botstructuur, zodat deze jou een natuurlijke uitstraling geeft. Met PMU kan je de vorm van je wenkbrauwen corrigeren, volledig verdwenen wenkbrauwen reconstrueren of zelfs kleine littekentjes camoufleren.

Een permanente wenkbrauw hoort zo natuurlijk mogelijk te zijn. Met behulp van verschillende professionele technieken bekom ik de perfecte wenkbrauw voor jouw gelaat.
Je wenkbrauwen zullen vanaf nu een harmonieus deel van je gezicht zijn. Dit resultaat is vanzelfsprekend in samenspraak met jou. 
Hierbij wordt gekeken naar de vorm van de natuurlijke wenkbrauw, de aanwezige wenkbrauwhaartjes, je persoonlijke voorkeur en welke techniek en vorm er bij jouw gelaatsvorm past.

Het verloop van de behandeling

Bij de 1e behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Er wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen cruciaal is. Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt vooral aan de kleur en intensiteit gewerkt. Ook kan de vorm nog wat aangepast worden, indien gewenst. De kleur kan warmer, koeler of donkerder gemaakt worden. Meestal zijn twee behandelingen voldoende.

Na de behandeling

Door genezing laten er na ongeveer 3 á 6 dagen kleine korstjes los. Dan is de wenkbrauwkleur nog niet optimaal & ietsje te donker. Pas na 4 à 6 weken is het resultaat pas te beoordelen

Na ongeveer 6 weken kom je terug voor de nabehandeling (inbegrepen in de prijs). Er wordt dan gekeken of alles naar wens is, en indien nodig, nog een nabehandeling gegeven om vorm en kleur bij te werken en accenten te leggen qua intensiteit.

Powder brows of ombre brows
Deze techniek is ideaal voor dames die wat meer volume en kleur willen en verlost willen zijn van het dagelijks inkleuren met poeder of potlood. Of voor dames die nog nooit iets aangebracht hebben op de wenkbrauwen maar een natuurlijk resultaat wensen. 
Aan de aanzet houden we deze wenkbrauwen luchtig als een zacht poeder effect. De wenkbrauw wordt ietsje strakker ingezet aan de onderkant en staartje maar wordt terug zachter van kleur (luchtig) naar de bovenzijde. Deze techniek is de meest dankbare techniek voor wie op zoek is naar een natuurlijk resultaat & geschikt voor alle huidtypes!

WENKBRAUWEN

Powderbrows of ombre effect

365

Combinatietechniek (fijne lijntjes + schaduw)

385​

BESTAANDE PMU BIJWERKEN (eigen werk)

Color boost binnen 1 jaar na plaatsing

- 50%

< 2 jaar

- 35%​

< 3 jaar

- 25%

> 3 jaar

- 10%

Korting procentueel op de op het moment van bijwerking geldende prijzen.


EXTRA

Allergietest

35

Eerste retouche inbegrepen bij behandeling

Binnen de 6/8 weken na de plaatsing.

gratis

Extra retouche

Na 2 retouches binnen de 6 maanden.

50

Korting bij 2 zones op hetzelfde moment

- 5 %

Korting bij 3 zones op hetzelfde moment

- 10 %