Schoonheidsinstituut Belleroos

Schoonheidsinstituut Belleroos

Als gediplomeerde visagiste en grimeuse heb ik reeds de verschillende facetten van dit beroep doorlopen, o.a. modeshows, theater, musicals, publiciteitscampagnes, professionele fotoshoots, feesten, kinderpartijtjes, huwelijken… .


Het is belangrijk om er op de belangrijkste momenten in je leven stralend uit te zien! En daarvoor kan je beroep doen op mij! 


Je huwelijksdag is één van de meest memorabele momenten in je leven. Natuurlijk wil je op die dag schitteren! Belleroos is gespecialiseerd in bruidsmake-up en kan een totaalconcept op jouw huwelijk verzorgen. 

Proefsessie

Gemiddeld 4 à 12 weken voor de huwelijksdag plannen we een testmoment in voor de bruidsmake-up. Tijdens deze proefsessie luister ik naar al uw wensen en verlangens, om deze vervolgens naar uw ideale bruidslook om te zetten. Deze proefsessie gaat door in het schoonheidsinstituut in Drongen, aangezien daar alle materialen, professionele belichting en verhoogde stoelen ter beschikking zijn. Op de dag van het huwelijk kom ik meestal aan huis zodat u rustig van de voorbereidingen kan genieten. Hou rekening met een kilometervergoeding vanaf Drongen naar uw thuis en terug aan 0,35/km. 

Als visagiste luistert ik naar al uw wensen en verlangens en vervolgens zet ik al deze informatie om naar een passende bruidslook. Alle gebruikte producten en technieken worden zorgvuldig genoteerd zodat alles op de huwelijksdag perfect herhaald kan worden. Na afloop krijgt u ook verscheidene schoonheidstips zodat u meer dan ooit zal stralen! 


Een proefsessie is noodzakelijk, het geeft je de kans om:

 • te bespreken wat je mooi vindt,
 • na te gaan wat bij jou past,
 • de make-up te laten beoordelen door anderen,
 • te bekijken hoe goed de make-up blijft zitten,
 • overgevoeligheid te constateren,
 • ontspannen te genieten op de ochtend van het huwelijk.

Ook de suite, moeders, bruidsmeisjes en getuigen kan bij mij terecht voor een proefsessie. Het geeft hen een goed gevoel en op de dag zelf kan het vlotter verlopen aangezien alles al besproken is én dat spaart kostbare tijd. Voor meerdere personen kan ik een gunstige formules uitwerken.

Ook al draag je zelden make-up of hou je van een natuurlijke uitstraling, toch raad ik je aan om een visagiste in te schakelen. Zo bent u zeker dat de make-up bij u past, een hele dag blijft zitten en dat het resultaat ook mooi zichtbaar is op de huwelijksfoto’s. Er wordt uitsluitend gewerkt met vooraanstaande hypo-allergene cosmeticamerken die lang houdbaar zijn (o.a. MAC, Kryolan, Bobbi Brown, Chanel, Dior, Estee lauder, Mii, Peggy Sage, …). 


Huwelijksdag


Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat ik jouw make-up aan huis verzorg, maar u bent ook welkom in het schoonheidsinstituut. Dit is hoe het voor u het praktisch is. Voor de maquillage reken ik gemiddeld 30 minuten. De make-up wordt met de nodige primers en fixers langhoudend én zelfs waterproof gemaakt. Verkies je voor het avondfeest een avondmake-up? Of wens je een extra bijwerking voor de fotoshoot? Er zijn verschillende voordelige formules om mij als make-up artiest een hele dag in te huren of uw entourage en naaste familieleden te laten maquilleren. Een bijwerking is niet noodzakelijk maar interessant als je de look doorheen de dag wenst op te bouwen. Bekijk hieronder onze prijzen.

Tip: reserveer tijdig uw proef- en huwelijksdatum!

Bruidsarrangement

Klik hier om de tekst te bewerken

in het instituut

op locatie

proefsessie make-up + alle besprekingen (+- 60')
45
/
make-up op de dag van het huwelijk

45

45

bijkomende proefsessie make-up

40

/

bijwerking make-up voor het avondfeest

/

30

make-up voor de suite

35

45


 • Diensten op locatie zijn exclusief de kilometervergoeding van €0,35/km vanaf Drongen en terug.
 • Proefsessies op locatie zijn niet mogelijk.
 • Huwelijks make-up dient altijd voorafgegaan te worden door een proefsessie.
 • Prijslijst geldig voor boekingen vanaf 01/08/2019.


Extra huwelijksdiensten 


 • 100 % natuurlijke air brush spray tanning,
 • gelnagels of gelish nagels op de handen / tenen,
 • wimperlifting,
 • epilaties,
 • kleuren van de wenkbrauwen / wimpers,
 • voetverzorging.