Klanten getuigen

Anke Van Rysselberghe
Zeer blij met het resultaat en een aangename en vriendelijke bediening. Je kan er op je gemak zijn en genieten! Ik kom zeker terug! Bedankt!
Gwendolina D.
Vandaag weer genoten van een gelaatverzorging !! TOP
Sarah D.M.
Super service en aangename dame! :)
Mieke V.H.
Belleroos is voor iedereen een Aanrader !!! :D Ik heb Belleroos leren kennen via een forum : wijtrouwen ! :-) Ik zocht nog iemand die mij wilde shimken op mijn trouw volgend jaar... Ze was gelukkig nog vrij!! Meee Happy !!! :D Ik maakte een afspraakje voor mijn handen en voeten en jawel hoor ze deed dit uitstekend ik heb er volop van genoten ik kijk al uit naar ons volgende afspraak op Oudejaarsavond dan gaat ze mijn proef make up doen !!! Spannend... Groetjes Van Een Klant Die Je Zeker Terug Zal Zien !! xxx
Najet R.
Dank je wel Stefanie voor de goede zorgen. Je doet je werk altijd met veel zorg en toewijding. Top service en 1 uit de duizend ik kijk al uit naar onze volgende afspraak!
Saibe Gorgec
Drie weken terug heb ik een wimperlifting laten doen. Mijn wimpers zien er nog steeds fantastisch! Ik ben een tevreden klant!
Shela Van Puyvelde
Deze zomer heb ik voor mijn trouw een airbrush tanning laten doen. Het resultaat was heel natuurlijk en perfect egaal. Dank u Stefanie voor je nauwkeurige werk!
Ellen De Waele
Ik ben actrice en model in bijberoep en ik moet bijgevolg steeds perfect voor de dag komen. Stefanie heeft aan de start van mijn carrière gestaan en ze staat tot op vandaag nog steeds aan mijn zijde. Zij begrijpt mij, maar ook de sector, als geen ander en slaagt er telkens weer in om mij een goed gevoel te geven en om mij perfect te verzorgen: manicure, pedicure, gelaatsverzorging, make-up, haar, enz... Stuk voor stuk domeinen waarin ze perfect onderlegd is. Ik vertrouw deze verzorgingen alleen aan haar toe omdat ze een ervaren professional is. Dank je, Stefanie, voor alle goede zorgen en fijne babbels tot nu, en ook veel later, toe. Liefs, Ellen
Hilde
Zowel mijn dochter als ik zijn afgelopen week voor de eerste maal bij Belleroos langsgeweest en we zijn beiden heel tevreden! Een ontspannen en zeer grondige pedicure in een rustgevende omgeving bij een open, sociaal en vriendelijk iemand is eventjes puur genieten! Ons zien ze zeker terug! Een aanrader!
robert van oost
Beste stepfanie, reeds geruime tijd komen wij, diane & robert, bij u voor diverse ver- zorging . Omdat we steeds bij jouw terugkeren geeft dit toch wel aan dewelke wij steeds tevreden zijn en we hopen dat je klienteel met de tijd mag aangroeien, je hebt een aanbod aan verzorging, zodat mensen op iedere leeftijd bij jouw zeer tevreden zullen zijn, Deze wensen doen wij vanuit ons hart, diane en robert
Westerlinck Imara
Deze middag ben ik bij Belleroos langs gegaan voor een luxe pedicure. Ik zat er heel comfortabel, steeds kreeg ik uitleg bij elke handeling die je deed, je bent een heel sociale, vriendelijk vrouw. De voetverzorging was ook super ontspannend en aangenaam. Dit is zeker een adres dat ik aan iedereen kan aanraden om heen te gaan! Bedankt Stefanie, ik heb ervan genoten!
Ann Van Hooimissen
Hallo Stefanie, Zaterdag kwam ik bij jou (met schrik) om mijn wenkbrauwen te laten epileren. Ik wil je super bedanken ! 'k Vind het echt héél mooi en iedereen rondom mij vond dat ook! Het oplichten met een bleke kleur oogschaduw vergroot inderdaad mijn ogen en blik. Echt, ben super content. Ik kom zeker nog langs, voor manicure, pedicure... Tot binnenkort!
Sofie
Beste Stefanie, zelf gebruik ik amper make-up maar op onze trouwdag wou ik er graag een beetje feestelijker uitzien. Ook had ik schrik dat met mijn dunne haar niets aan te vangen was, maar jij slaagde erin om mij er als een prinses te laten uitzien! Zowel mijn haar als de make-up bleven tot in de vroeger uurtjes perfect zitten en ik kreeg heel veel complimentjes. Bij deze dus nog eens heel erg bedankt, ik ga jou zeker aanbevelen bij alle toekomstige bruidjes die ik ken! groetjes, Sofie 06.06.2014
Dorine Deserranno
Beste Stefanie, Ik kom nu reeds een paar maanden bij u voor pedicure, in het bijzondere voor de behandeling van mijn likdoorn. Reeds jaren ging ik van pedicure naar pedicure. Ik bleef constant met pijn zitten. Zelfs na het behandelen bij de vorige pedicures bleef ik constant met pijn zitten. Tot ik op een dag bij jou terecht kwam. De behandeling was pijnlijk , wat normaal is bij het verwijderen van die vervelende likdoorn. Je deed er daarna nog een pleister op om likdoorns te verwijderen , en na een paar dagen kwam ik terug om de rest te verwijderen. Na een paar dagen kon ik terug normaal , pijnloos stappen. Dit was zo lang geleden dat ik dit nog kon doen. Mijn likdoorn blijft helaas terugkomen , maar na de behandeling bij jou kan ik toch opnieuw pijnloos door het leven stappen. Ik kijk uit naar mijn maandelijkse bezoek bij jou en kan mij geen betere pedicure wensen. Ik maak zeker goede reclame voor jou. Je bent vriendelijk in omgang en doet jou werk heel goed . Een aanrader voor IEDEREEN !!!!

Voornaam/Naam *

E-mail *

Uw ervaring *